Bra böcker om parterapi och parrelationer

Parterapi

Det finns ett antal bra böcker om parrelationer, samtalsterapeuter och parterapi. De bästa böckerna som är riktigt läsvärda för par som vill reflektera över, diskutera om eller komma närmare varandra i sitt förhållande är.

Om inte Rasmus fått röda hund
En roman om tillfälligheter

En bok om hur tillfälligheter kan vrida runt på vår värld och våra planer så att även de mest stabila kan börja skaka. Hur mycket styr egentligen slumpen ett parförhållande, dess utveckling och ett pars förmåga att hålla ihop sitt förhållande?
Om inte Rasmus fått röda hund

Recensionen av boken

Recensionen av: Om inte Rasmus fått röda hund - En roman om tillfälligheter

Närmare varandra
starkare parrelation på nio veckor

Relationsproblem påverkar oss på många plan. I boken Närmare varandra ges hjälp att hitta ömma punkter i samspelet och att bygga vidare på de styrkor som paret redan har. Majoriteten av de par som gick igenom bokens övningar blev mer nöjda med sin relation.
Närmare varandra

Intervju med författarna

Lärobok i familjeterapi

Boken Lärobok i familjeterapi är den mest lättlästa och mest genomarbetare boken om familjeterapi. nda sedan de första pionjärerna i mitten av 1900-talet började ifrågasätta de traditionella individualterapeutiska behandlingsmodellerna, har familjeterapin tilldragit sig ett växande internationellt intresse som ett sätt att arbeta med svåra problem hos barn och vuxna.
Lärobok i familjeterapi

Recensionen av boken

Recension av: Lärobok i familjeterapi

Kärlekens koreografi
Du och jag och vi hos psykologen

Inget är så svårt som att leva i en nära relation. Vad är det som leder fram till att två människor som nyss i sin förälskelse knappt kunde vara ifrån varandra nu distanserar sig och inte står ut med den andra? Kärlekens koreografi är en relationsbok som väller över av erfarenhet och kloka och inspirerande tankar om att leva som par.
Kärlekens koreografi

Intervju med författarna

Om det inte hade hänt

Boken Om det inte hade hänt är en fristående uppföljare till romanen Om inte Rasmus fått röda hund. Boken har fått lovord i recensioner och en legitimerad psykoterapeut (Jacob Calander) skrev: "Egentligen skulle jag vilja sätta den här boken i händerna på varje ungt par jag möter på psykoterapimottagningen."
Om det inte hade hänt

Recensionen av boken

Recension av: Om det inte hade hänt


Intressant om parterapi

Här finner ni mycket värdefull information och tips om parterapi men också en del lustigt gällande parterapeuter.

Bra böcker för bättre parrelationMeny - Parterapi
Till förstasidan på www.parterapi.nuHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter